Условия за връщане

Според Закона за Защита на Потребителите и Правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при констатирани липсващи продукти или несъответствие в количеството.
 

В тези случай, клиентът може да претендира за:

    • Възстановяване на заплатената сума
    • Отбив от цената


В срок от 14 дни от датата на получаването на стоката, съгласно чл. 55 от ЗЗП, всеки потребител има право да я върне или замени, без да посочва основание за това, като са спазени следните условия:

    • Запазен добър търговски вид (стоката не е отваряна).
    • Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
    • Запазен касов бон за стоката, който да се върне заедно с нея (или транспортния документ от куриера за изплатен наложен платеж)

При отказ от поръчка използвайте Формуляр за отказ от поръчка. Попълнете формуляра и го изпратете на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или го разпечатайте и пратете на адрес град Славяново, ул. Асен Златарев №2, за ЕТ "Милица Лазарова-90".

Транспортните разходи за връщане на стока са изцяло за сметка на клиента. При замяна на стока, транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
При отказ от замяна на стоката Лазарова възстановява сумата за стоката (без сумата на доставка) на посочената от клиента банкова сметка.
lazarova.eu е задължена да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките (без куриерските такси) не по-късно от 30 дни считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП Чл. 55. ал.6.